Atpakaļ uz meklēšanas rezultātiem

BŪVINŽENIERIS
(Sludinājums no NVA)

RĪGAS VALSTSPILSĒTAS PAŠVALDĪBAS
ĀRTELPAS UN MOBILITĀTES DEPARTAMENTS

​izsludina konkursu uz vakanto amata vietu

Uzturēšanas pārvaldes
Lietusūdens kanalizācijas nodaļas
Būvinženieris

​ (pilna laika darbs uz nenoteiktu laiku)

​Rīgas valstspilsētas pašvaldības Ārtelpas un mobilitātes departaments ir Rīgas valstspilsētas pašvaldības vadošā iestāde satiksmes, transporta (tai skaitā sabiedriskā transporta pakalpojumu) un ārējā apgaismojuma nozarē, kas nodrošina transporta infrastruktūras objektu uzturēšanu, projektēšanu un būvniecības organizēšanu, pilsētas sabiedriskā transporta pakalpojumu un pasažieru komercpārvadājumu pārraudzību, koordinēšanu, kontroli, satiksmes organizācijas un satiksmes drošības jautājumu risināšanu un koordinēšanu, pilsētas sabiedriskā transporta sistēmas uzturēšanu un attīstības koncepciju izstrādāšanu, investīciju piesaistīšanu apstiprināto koncepciju realizācijai, Rīgas valstspilsētas pašvaldības ārējā apgaismojuma tīklu ekspluatācijas, remontdarbu, dekoratīvās apgaismes apsaimniekošanas organizēšanu, ielu apgaismojuma, luksoforu un ielu pulksteņu uzturēšanu un apsaimniekošanu, mehānismu tehnisko darbību un ekspluatāciju, pašvaldībai piekrītošo vai piederošo teritoriju kopšanas nodrošināšanu, pašvaldības valdījumā un publiskā lietošanā esošo objektu atjaunošanu, teritoriju labiekārtošanas projektu īstenošanu.

Mēs uzticēsim

  • Izstrādāt priekšlikumus lietusūdens kanalizācijas sistēmas uzlabošanai.
  • Sagatavot informāciju Nodaļas vadītājam par nepieciešamību pasūtīt projektu lietus ūdens kanalizācijas sistēmai, kur tehniskais stāvoklis nav uzlabojams uzturēšanas darbu ietvaros.
  • Kontrolēt darbu izpildi un uzturēšanas darbiem piešķirtā finansējuma izlietojumu un lietderību.
  • Izskatīt fizisko un juridisko personu iesniegumus un priekšlikumus par lietus ūdens kanalizācijas sistēmas uzturēšanu.
  • Kontrolēt pilsētas lietus ūdens kanalizācijas sistēmas uzturēšanas, būvniecības, atjaunošanas un remonta darbu atbilstību spēkā esošajiem tehniskajiem noteikumiem, izstrādātajai projekta dokumentācijai un būvniecības normām.
  • Izvērtēt inženiertopogrāfisko uzmērījumu plānus ielu sarkano līniju robežās un veikt to saskaņošanu.
  • Saskaņot projekta dokumentāciju lietus ūdens kanalizācijas sistēmas būvniecības, remonta un atjaunošanas jautājumos.

Mēs sagaidām

  • Augstāko izglītība nozarē vai vismaz 5 gadu pieredze nozarē.
  • Vēlams ŪKT būvprakses sertifikāts.
  • Augstākā līmeņa valsts valodas zināšanas.
  • Labas datora un informācijas tehnoloģiju praktiskās lietošanas prasmes darbā ar MS Office standartprogrammām, AutoCAD, internetpārlūkprogrammām un biroja tehniku, kā arī spēju apgūt un lietot citas amata pienākumu veikšanai nepieciešamās programmas.
  • Precizitāti, analītisko domāšanu, atbildības sajūtu, prasmi patstāvīgi un mērķtiecīgi organizēt darbu, prasmi strādāt komandā, koordinēt pienākumu izpildi, efektīvas plānošanas prasmi.
  • Labas dokumentu sagatavošanas un noformēšanas prasmes, prasmi noformēt lietišķās sarakstes dokumentāciju.
  • Vēlama pieredze darbā ar sūkņu staciju uzturēšanu.
  • Vismaz piecu gadu darba pieredze amata kompetencei atbilstošā darbā (specialitātē).
  • Vēlama transportlīdzekļa vadītāja apliecība, B kategorija.

Mēs piedāvājam

  • Dinamisku darba vidi un atbildīgu darbu uz nenoteiktu laiku Rīgas centrā, Latvijas lielākajā pašvaldībā.
  • Iespēju papildināt profesionālās zināšanas un prasmes, profesionālu un atsaucīgu kolektīvu.
  • Sociālās garantijas (t.sk., veselības apdrošināšanu pēc pārbaudes laika, atvaļinājuma pabalstu līdz 50 % no mēnešalgas) un apmaksātu papildatvaļinājumu līdz 10 darba dienām.
  • Stabilu atalgojumu - 2129,00 EUR mēnesī (bruto - pirms nodokļu nomaksas).

Motivētu pieteikuma vēstuli un CV valsts valodā ar norādi “Būvinženieris” lūdzam sūtīt līdz 2024.gada 31.oktobrim uz vai pa pastu, adresējot departamenta Administratīvās pārvaldes Personāla nodaļai, Ģertrūdes iela 36, Rīga, LV-1011. Kontakttālrunis: 67012737.

Pateicamies visiem par atsaucību un lūdzam ievērot, ka sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks uzaicināti uz nākamo atlases kārtu!


Jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Rīgas valstspilsētas pašvaldība (iestāde - Rīgas valstspilsētas pašvaldības Ārtelpas un mobilitātes departaments, adrese: Ģertrūdes iela 36, Rīga, LV-1011; elektroniskā pasta adrese ).

Personāla atlases nolūks ir noteikt atbilstīgāko no pretendentiem, ar kuru pašvaldība var nodibināt darba tiesiskās attiecības.

Plašāka informācija par pretendenta personas datu apstrādi pieejama  Noteikumos par personāla atlases privātuma politiku.
Darba piedāvājums publicēts:
08.10.2024.29
Pieteikšanās termiņš:
31.10.2024.
Uzņēmums:
Rīgas valstspilsētas pašvaldības Ārtelpas un mobilitātes departaments
Atrašanās vieta:
LATVIJA, Ģertrūdes iela 36, Rīga, Latvija
Darba laiks:
Pilna slodze
Atalgojuma līmenis:
2129 – ...
Amata kategorija:
Valsts pārvalde
Iesaki šo darba piedāvājumu citiem: https://www.irdarbs.lv/p/xpbc vai

Atpakaļ uz meklēšanas rezultātiem
Twitter
Facebook
Draugiem.lv